Insikter
JÀmförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Miami Beach, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Miami Beach, Florida? Sök och jÀmför priser hÀr!

Förarens Älder: 26-65
Thu 23/5
Thu 30/5

Erbjudanden frÄn hyrbilsfirmor pÄ över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bÀsta reseapp 2023
Spara pengar nÀr du bokar hyrbilar med momondo
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
BĂ€sta hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden frÄn uthyrningsfirmor pÄ över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spÄra priser.

Trender och insikter om att hyra bil i Miami Beach

AnvÀndbara insikter som hjÀlper dig att boka den perfekta hyrbilen i Miami Beach

Vilken Àr den billigaste hyrbilsfirman i Miami Beach?

De billigaste hyrbilarna i Miami Beach hittas generellt genom Ok Mobility. NÀr du bokar med Ok Mobility kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser sÄ lÄga som 113 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Miami Beach Àr 113 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Miami Beach?

Hertz har flest uthyrningskontor i Miami Beach med 6 komtor.

Vilken bil vÀljer flest att hyra i Miami Beach?

NÀr du hyr en bil i Miami Beach vÀljer de flesta av vÄra anvÀndare modellen Ford Mustang Convertible för 1 300 kr/dag i genomsnitt. Den nÀst mest populÀra bilmodellen Àr Kia Sportage för ett genomsnittspris pÄ 298 kr/dag. VÄra anvÀndare har hittat hyrbilar av modellen Ford Mustang Convertible i Miami Beach för sÄ lite som 797 kr/dag och modellen Kia Sportage för sÄ lite som 227 kr/dag.

Erbjudanden pÄ hyrbilar i Miami Beach, Florida

Hitta rÀtt hyrbil för dig i Miami Beach

Liten bilar

148 kr - 852 kr

Alla biltyper

178 kr - 1 157 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Miami Beach, USA Àr 323 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Miami Beach, USA Àr oktober. DÄ Àr priset 55% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 148 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil Àr typiskt 54 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Miami Beach, USA Àr 546 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Miami Beach, USA Àr maj. DÄ Àr priset 81% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 105 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil Àr typiskt 21 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Miami Beach, USA Àr 993 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Miami Beach, USA Àr augusti. DÄ Àr priset 78% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 221 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil Àr typiskt 31% dyrare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Miami Beach, USA Àr 618 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Miami Beach, USA Àr april. DÄ Àr priset 64% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 228 kr per dag. En hyrbil av typen SUV Àr typiskt 11 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Miami Beach, USA Àr 587 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Miami Beach, USA Àr juli. DÄ Àr priset 10% lÀgre Àn under resten Äret och ligger pÄ bara 647 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet Àr typiskt 15 % billigare Àn den genomsnittliga hyrbilen i Miami Beach. Genomsnittspriset för en hyrbil i Miami Beach kan variera beroende pÄ ett antal faktorer sÄ som utbud, fordonets popularitet och hur lÄngt i förvÀg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Miami Beach

Alla större biluthyrningsfirmor i Miami Beach, Florida

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

UpphÀmtning/avlÀmning

7,8

BĂ€st

7,6

Hertz

6 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

7,0

UpphÀmtning/avlÀmning

6,9

BĂ€st

7,4

Avis

3 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,0

Övergripande

7,0

UpphÀmtning/avlÀmning

6,7

BĂ€st

6,9

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

7,3

Övergripande

6,9

UpphÀmtning/avlÀmning

7,2

BĂ€st

6,8

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

UpphÀmtning/avlÀmning

6,0

BĂ€st

5,8

Enterprise Rent-A-Car

6 platser
Översikt

Renlighet

6,2

Comfort

6,5

Övergripande

5,7

UpphÀmtning/avlÀmning

5,6

BĂ€st

6,2

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

3,8

Comfort

4,1

Övergripande

3,6

UpphÀmtning/avlÀmning

3,5

BĂ€st

4,0

GREEN MOTION

3 platser

Att köra med hyrbil i Miami Beach – Vanliga frĂ„gor & svar

Ta reda pÄ allt du behöver veta om att hyra bil i Miami Beach och förbered dig ordentligt inför din nÀsta resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Miami Beach, Florida?

Hyrbilar i Miami Beach frÄn populÀra uthyrningsfirmor som York Car Rental, National och Hertz kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Miami Beach, men vi kan hjÀlpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nÀsta resa.

Vilken biltyp Àr det bÀst att hyra i Miami Beach under juni mÄnad?

Med en genomsnittstemperatur pÄ 28 °C och en nederbörd kring 196 mm i juni gör du bÀst i att övervÀga hyrning av en standardbil i Miami Beach. En standardbil kan hantera temperaturförÀndringar och regn under juni mÄnad och Àr ett populÀrt alternativ bland resenÀrer som besöker Miami Beach. Att hyra en Standard i Miami Beach kommer i genomsnitt kosta dig 1 021 kr per dag.

Vad Àr hastighetsgrÀnsen i Miami Beach, Florida?

HastighetsgrÀnsen i Miami Beach Àr 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gÀlla för nÀrliggande stÀder och bostadsomrÄden. HastighetsgrÀnsen i förorterna till Miami Beach Àr 120 km/t och för motorvÀgen gÄr grÀnsen vid 120 km/t. HÄll dock uppsikt efter vÀgskyltar dÄ hastighetsbestÀmmelserna kan Àndras.

Hur Àr vÀdret i Miami Beach, FL i maj?

Den som letar efter en hyrbil i Miami Beach under mÄnaden maj kan förvÀnta sig att temperaturen ligger runt 26 °C och en nederbörd pÄ cirka 140 mm. Denna information kan vara till stor hjÀlp nÀr du vÀljer vilken bil du vill hyra.

Är vĂ€dret i Miami Beach representativt för resten av Florida?

Om du letar efter en hyrbil i Miami Beach för en bilresa till nÀrliggande omrÄden under maj mÄnad Àr det viktigt att veta att resten av Florida vanligtvis har en temperatur pÄ 24 °C och en nederbörd pÄ omkring 87,8 mm.

NÀr uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Miami Beach?

Priserna för bilar i Miami Beach uppdateras dagligen.

Hur mÄnga bolag söker momondo efter bilar i Miami Beach?

Det finns 55 bolag tillgÀngliga för bilar i Miami Beach frÄn och med maj. 2024.

Hur gammal mÄste du vara för att hyra en bil i Miami Beach?

MinimiÄldern för förare varierar beroende pÄ land, inklusive för Miami Beach. I flera EU-lÀnder mÄste föraren vara minst 18 Är. För att hyra en bil utomlands mÄste du i allmÀnhet vara minst 21 Är, och om du Àr under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du lÀser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Miami Beach?

För att fÄ hyra en bil i Miami Beach mÄste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet Àr skrivet pÄ ett annat sprÄk Àn sprÄket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstÄnd krÀvas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du ocksÄ behöva uppvisa bevis pÄ din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gÀller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför anvÀnda momondo?

Varför ska jag anvÀnda momondo för att boka en hyrbil i Miami Beach?

Att anvÀnda momondo för att boka en hyrbil i Miami Beach kan hjÀlpa dig spara bÄde tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att vÀlja mellan.

Hur hjÀlper momondo mig att hitta det bÀsta hyrbilserbjudandet i Miami Beach?

Med hjÀlp av filtrering kan momondo hjÀlpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Miami Beach. BegrÀnsa din sökning med hjÀlp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat brÀnsle- och körstrÀcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Miami Beach med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Miami Beach som erbjuder gratis avbokning pÄ momondo.

Kan jag hyra en bil med rÀttvis brÀnslepolicy i Miami Beach pÄ momondo?

Ja, momondo har ett filter för rÀttvisa brÀnslepolicyer för biluthyrning i Miami Beach.

Kan jag hitta ett stÀlle för biluthyrning i Miami Beach som erbjuder förhöjd rengöring pÄ momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Miami Beach.

Kan jag söka efter hyrbilar i Miami Beach med obegrÀnsat kilometertal pÄ momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Miami Beach med obegrÀnsat kilometertal pÄ momondo.


Ett enklare sÀtt att hantera din resa till Miami Beach

Vi gör det superenkelt att schemalĂ€gga, organisera och resa med vĂ€nner och familj. Trips Ă€r gratis – och tillgĂ€ngligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad nÀr priserna sjunker

Dagliga prisförĂ€ndringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 23/5
12:00
Thu 30/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden frÄn momondo och dess resepartners

Hitta bÀttre resultat för din vistelse i Miami Beach

PopulÀra hyrbilstyper i Miami Beach